Pohjois-Savon Vasemmisto esittää kansanedustaja Matti Semiä Vasemmistoliiton 1. varapuheenjohtajaksi

Pohjois-Savon Vasemmiston piirihallitus esittää yksimielisesti varkautelaista Matti Semiä Vasemmistoliiton ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi. Semi on ensimmäisen kauden kansanedustaja Savo-Karjalan vaalipiiristä ja Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän 2. varapuheenjohtaja.

Piirihallitus arvostaa Semin urheilukentiltä kumpuavaa yhteistyökykyä ja periksiantamattomuutta, jota puolueen puheenjohtajuus edellyttää. Vasemmistoliitto tarvitsee johtoonsa henkilön, joka ymmärtää raideliikenteen ja tiestön kunnon tärkeyden maakuntien ihmisille sekä uusien investointien ja matkailun näkökulmasta, toteaa piirin varapuheenjohtaja Kaisa Korhonen.

Semillä on vankka kokemus järjestötyöstä Pohjois-Savon Vasemmiston puheenjohtajana, kuntavaikuttamisesta Varkauden kaupunginhallituksessa ja valtuustossa ja kuntaliiton valtuustossa sekä maakuntatasolla Pohjois-Savon maakuntahallituksessa ja maakuntavaltuustosta.

Lisätiedot:

Kaisa Korhonen
piirin varapuheenjohtaja
050 536 6688
kaisa.korhonen(at)pp1.inet.fi

Matti Semi
kansanedustaja
050 513 0668
matti.semi(at)eduskunta.fi  

 

Aiemmin tuen Matti Semiä puolueen 1. varapuheenjohtajaksi ovat esittäneet:

–          Pohjois-Karjalan Vasemmisto piirihallitus esitti Matti Semiä Vasemmistoliiton 1. varapuheenjohtajaksi 4.3.

–          Kaakkois-Suomen Vasemmistoliiton piirihallitus esitti Matti Semiä Vasemmistoliiton 1. varapuheenjohtajaksi 13.3.

 

Pohjois-Savon Vasemmiston tulevia tapahtumia maakunnassa:

–          24.4. Pohjois-Savon Vasemmiston piirikokous Hotelli-ravintola Iso-Valkeisella klo. 9.30. Puhumassa kansanedustaja ja eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtaja Li Andersson

–          1.5. Vapputilaisuuksia ympäri maakuntaa. Mm. Ylä-Savossa puhumassa PAM:n järjestöjohtaja Niina Koivuniemi ja Kuopion seudulla puhumassa kansanedustaja Matti Semi

–          21.5. Puheenjohtajaehdokaspaneeli Kuopion kirjastolla klo. 13.00. Puheenjohtajaehdokkaaksi ovat ilmoittautuneet kansanedustajat Li Andersson, Jari Myllykoski ja Aino-Kaisa Pekonen.