Savo-Karjalan Vasemmisto: Janne Parkkila puolueen varapuheenjohtajaksi

Savo-Karjalan vasemmisto esittää Janne Parkkilaa Vasemmistoliiton varapuheenjohtajistoon syksyn puoluekokouksessa. Parkkila on 33-vuotias tekniikan tohtori ja yrittäjä Kuopiosta.

Janne Parkkila on syntyisin Lappeenrannasta ja väitellyt Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta tietotekniikan tohtoriksi. Lisäksi hän on aiemmin asunut 10 vuotta Joensuussa ja ollut aktiivisesti mukana kuntapolitiikassa. Parkkila on tällä hetkellä Savo-Karjalan vasemmiston piirin puheenjohtaja.

–  Vasemmistolaiselle politiikalle on tilausta koko Suomessa. Näen tärkeänä järjestötoiminnan kehittämisen koko valtakunnan tasolla ja haluankin kääntää katsetta suurten kaupunkien ulkopuolelle. Tarvitsemme vahvempaa yhteistyötä ja vuoropuhelua eri alueiden välille sekä uusia toimintatapoja, jotta uusien henkilöiden olisi helpompi tulla mukaan puoluetoimintaan, Parkkila linjaa.

Parkkila pitää tärkeänä, että puolueen johdossa on myös henkilöitä, joilla ei mene viikot Helsingissä kansanedustajatyön parissa. ”Tarvitsemme erilaisista taustoista tulevia ihmisiä, joilla pitää olla myös aikaa kehittää puoluetta”.

Vasemmistoliiton puoluekokous pidetään Kuopion Musiikkikeskuksella 15. – 17.11.2019. Puoluekokous on puolueen ylin päättävä elin. Puoluekokouksessa hyväksytään puolueen tavoiteohjelma, aloitteet ja sääntömuutokset sekä valitaan puoluejohto, puoluehallitus ja puoluevaltuusto.

Lisätiedot

Janne Parkkila
puheenjohtaja
Savo-Karjalan Vasemmisto
japskua(at)gmail.com
0400 558 160