Virtanen ja Korhonen valittiin puoluehallitukseen

Vasemmistoliiton 8. puoluekokous Oulussa 10. – 12.6. kupli iloa ja toivoa. – On monta tapaa olla vasemmistolainen. Vasemmisto on monipuolinen punavihreä työväenpuolue, linjasi Vasemmiston tuore puheenjohtaja Li Andersson. Puoluesihteeriksi valittu Joonas Leppänen haluaa kehittää Vasemmistoliittoa entistä enemmän jäsenlähtöiseksi puolueeksi.

Kaisa Korhonen

Erkki Virtanen

Pohjois-Savosta vasemmistoliiton puoluehallitukseen valittiin kuopiolainen veteraanikansanedustaja Erkki Virtanen ja leppävirtalainen yhteiskunnallisten aineiden opettaja Kaisa Korhonen. Virtanen jatkaa 15 vuotta jatkunutta puoluehallitusuraansa ja Korhonen valittiin uutena puoluehallitukseen. Puoluehallitukseen kuuluvat puheenjohtajien lisäksi puoluesihteeri sekä yhdeksän (9) varsinaista jäsentä ja kolme (3) yleisvarajäsentä.

Puolueen 1. varapuheenjohtajaksi valittiin oululainen kansanedustaja Hanna Sarkkinen. Hän voitti puoluekokouksen äänestyksessä vastaehdokkaansa varkautelaisen kansanedustaja Matti Semin äänin 200 – 95.

Puoluejohdon kokoonpanon voi lukea täältä: http://www.vasemmisto.fi/yhteystiedot/puoluejohto/

Puoluehallituksen kokoonpanon voi lukea täältä: http://puoluekokous.vas.fi/2016/06/11/puoluehallitusedustajista-aanestettiin-paatos-sunnuntaina/

 

Lisätiedot:

Jaakko Turunen
toiminnanjohtaja
Vasemmistoliitto, itäinen alue

jaakko.turunen(at)vasemmistoliitto.fi
040 638 6007