Kuntavaalikoordinaattoriksi valittu Petteri Tahvanainen

Aiemmin Petteri Tahvanainen, 53, on työskennellyt isännöitsijänä ja kirvesmiehenä. Vasemmistoliitossa Tahvanainen on toiminut yli 20 vuotta, joista valtuutettuna hän on toiminut vuodesta 2004 lähtien ensin Enossa ja kuntaliitoksen jälkeen Joensuussa.

Kuntavaalikoordinaattorina Tahvanainen johtaa, ohjaa ja koordinoi vasemmistoliiton kuntavaalityötä Savo-Karjalan kunnissa yhteistyössä piirijohdon ja paikallisosastojen kanssa.

Otan tehtävän innostuneena vastaan. Odotan innolla, että pääsen tapaamaan paikallisaktiiveja ja kuulemaan paikallisosastojen kuntavaalivalmisteluista sekä vahvistamaan yhdessä puolueen kuntavaalityötä koko Savo-Karjalassa. Alkuun tärkein tehtävä on tukea ehdokashankintaa paikallisosastoissa, Tahvanainen sanoo.

Savo-Karjalan Vasemmiston puheenjohtaja Janne Parkkila kertoo olevansa erittäin tyytyväinen rekrytointiin.

Tahvanaisella on laajaa osaamista järjestötyöstä, ja hänen kokemuksensa sekä puoluetoiminnasta että kampanjoinnista antavat erinomaiset lähtökohdat kuntavaalikoordinaattorin työhön, Parkkila kertoo.

Tahvanainen aloittaa työssään 28.9, jolloin Savo-Karjalan ja Kaakkois-Suomen piirijärjestöjen kuntavaalikoordinaattorit, piirijohto ja toiminnanjohtaja kokoontuvat Pieksämäelle suunnittelemaan ja organisoimaan kuntavaalivoittoa.

Lisätiedot:                         

Jaakko Turunen
toiminnanjohtaja
Vasemmistoliitto, Savo-Karjala
040 638 6007
jaakko.turunen(at)vasemmistoliitto.fi

28.9. alkaen:

Petteri Tahvanainen
kuntavaalikoordinaattori
Vasemmistoliitto, Savo-Karjala
040 847 3200
petteri.tahvanainen(at)vasemmistoliitto.fi