Han­na Nie­mes­tä alue­val­tuus­to­ryh­mien ryh­mä­sih­tee­ri ja po­liit­ti­nen asian­tun­ti­ja

Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan aluevaltuustoryhmien ryhmäsihteeriksi ja poliittiseksi asiantuntijaksi on valittu yhteiskuntatieteiden maisteri Hanna Niemi. Valinta tehtiin piirihallituksen kokouksessa 10.9. aluevaltuustoryhmien puheenjohtajistosta ja toiminnanjohtajasta koostuvan haastatteluryhmän esityksen pohjalta.

Niemi oli ansioluettelon, työhakemuksen, työkokemuksen ja työhaastattelun perusteella meritoitunein ja tehtävään sopivin hakija. Niemen eduiksi tehtävän hoidon kannalta katsottiin mm. tehtävään sopiva koulutus, erinomaiset viestinnälliset taidot, työkokemus järjestöllisestä työstä, positiivinen asenne uuteen työhön ja hyvä organisointikyky, kertoo piirin puheenjohtaja Juha Pitkänen.

Lähden ilolla tekemään vaikuttavaa ja näkyvää työtä sekä edistämään vasemmistolaista politiikkaa molemmilla hyvinvointialueilla. Odotan innolla työskentelyä aluevaltuustoryhmien kanssa, kertoo Hanna Niemi.

Niemi työskentelee puolet työajastaan Pohjois-Savon ja puolet Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen valtuustoryhmän apuna.  Hänelle kuuluvat sihteeritehtävät, tiedottaminen ja viestintä, tapahtumatoiminnan avustaminen ja kuntalaiskuulemisten järjestäminen. Sihteeri kirjoittaa kannanottoja ja ottaa selvää lainsäädäntökysymyksistä.

Niemi aloittaa työskentelyn viimeistään maanantaina 3.10.2022.

Hanna Niemi

Lisätiedot:

Juha Pitkänen
puheenjohtaja
Savo-Karjalan Vasemmisto
pitkanenjunnu(at)gmail.com
045 356 0106