Yhteystiedot:

Puheenjohtaja:
Ville-Pekka Timonen
vp.vasemmisto(at)gmail.com
050 436 6257

Piirisihteeri
Emmi Rajavuori
ita[at]vasemmistonuoret.fi
044 976 2830

Vasemmistonuoret on itsenäinen punavihreä poliittinen nuoriso- ja kansalaisjärjestö, joka tekee Vasemmistoliiton nuorisotyötä.

Itä-Suomen Vasemmistonuoret on vasemmistolainen nuorisojärjestö, joka toimii parantaakseen nuorten elinoloja ja laajentaakseen heidän yhteiskunnallisia oikeuksiaan. Tavoitteenamme on muuttaa suomalaista yhteiskuntaa ja koko maailmaa tasa-arvoiseksi ja demokraattiseksi, sekä saada aikaan moniarvoisuuteen ja kaiken elämän kunnioittamiseen perustuva yhteiskunta.

Itä-Suomen Vasemmistonuoret on Vasemmistonuoret ry:n piirijärjestö, jonka toiminta-alueeseen kuuluvat Savo-Karjalan ja Kaakkois-Suomen eduskuntavaalipiirit. Aktiivisia perusjärjestöjä alueellamme on muun muassa Joensuussa, Kuopiossa, Mikkelissä, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Kouvolassa. Toimintaa ollaan elvyttämässä uudelleen myös Pieksämäellä ja Outokummussa.

Toimintatapamme vaihtelevat kunnittain. Järjestämme keskustelutilaisuuksia, kokouksia, mielenosoituksia, tempauksia, kadunvaltauksia, kampanjoita ja bänditapahtumia, pidämme järjestön esittelypöytää, teemme vaalityötä ja olemme ehdokkaina vaaleissa. Teemme yhteistyötä eri kansalaisjärjestöjen, kuten ympäristö- ja rauhanjärjestöjen kanssa. Pyrimme vaikuttamaan kaikilla tasoilla tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Itä-Suomen Vasemmistonuoret netissä ja Facebookissa

Vasemmistonuorten Kuopion paikallisosasto Facebookissa

Joensuun seudun Vasemmistonuoret Facebookissa